GUIDEDE TURE I AARHUS

Booking af guideservice

Vi skræddersyer alle former for guidede ture og vores certificerede guider er eksperter i at formidle byens historie. Sammen kan vi planlægge en guidet tur, der matcher dine ønsker.

Book professionel guideservice til en byvandring eller busrundtur, lufthavns- eller ledsagertur, i bus, i limosine, på cykel eller til fods, til alle destinationer i Aarhus og i resten af Danmark.

Læs mere om priserne og forslag til ture her og kontakt os gerne på info@aagt.dk med yderligere spørgsmål og ønsker til din guidede tur.

Guidede ture med indsigt

Få en uforglemmelig oplevelse, når en af vores mange guider viser dig sider af Aarhus, som du ellers ikke ville have fået indblik i.

Vi laver byvandringer om fx vikingernes Aros, Aarhus’ madkultur eller om arkitektur på Aarhus Ø, men du kan også tage på en krimi-byvandring eller fordybe dig i Latinerkvarterets brogede historie.

Se nedenstående ture for inspiration til en helt særlig temabaseret byvandring i Aarhus.

Har du selv en ide til en byvandring, så kontakt os på info@aagt.dk. Vi arrangerer gerne særlige byvandringer for små eller større grupper ud fra netop jeres ønsker.