Ikke-kategoriseret

STUDIETURE FOR SKOLE- OG GYMNASIEKLASSER

Faglighed og oplevelser

Tag gymnasie- eller skoleklassen med til Aarhus, hvor museer i verdensklasse giver jer faglige indspark og Kulturby Aarhus sprudler.

Studierejse med faglighed og hygge

Vil I supplere undervisningen i skolen eller gymnasiet med en studietur, så er Aarhus et rigtig godt bud.

Vi arrangerer skræddersyede studieture til Aarhus for gymnasieklasser og skoleklasser. Gode ideer har vi masser af, efter over 10 år i branchen, og vi tager gerne en snak om, hvad der vil være interessant for jer at besøge.

Aarhus Guides & Tours tilbyder både indenlandske og udenlandske gæster en lang række turist- og eventprodukter, services og rejsepakker i Aarhus og resten af Danmark. Vi byder byens gæster velkommen med den bedste og mest optimale professionelle service.

Vi lægger stor vægt på at skabe det helt rigtige tilbud til vores gæster, uanset om der ønskes et stærkt fagligt indhold på en studierejse, eller en varieret og spændende fritidsrejse. Efter mere end 10 år i branchen har vi et bredt netværk af gode partnere, og vi kender hver en flække og ved hvad der rører sig.

Ideer til studieture for skoler og gymnasier

  • Moesgaard Museum: Lær om bronzealderen, jernalderen, stenalderen og vikingetiden, oplev slaget i Illerup Ådal og se verdens bedst bevarede moselig, Grauballemanden. Museet er berømt for sin nyskabende formidling.
  • Brabrand Besøgsmejeri: Følg produktionen af syrnede mejeriprodukter.
  • Købstadsmuseet Den Gamle ByGå i dybden med 1970’erne og oplev et kollektiv og en lejlighed for tyrkiske gæstearbejdere, spis kager på konditoriet og se på knallerter i knallertværkstedet.
  • ARoS: Oplev et kunstmuseum i verdensklasse og kom på en skræddersyet tur rundt i udstillingerne. Regnbuen på taget skal ses indefra!
  • Naturhistorisk Museum Aarhus er naturnørdernes mødested. Museets naturvejledere laver gerne kratluskerture til skov og strand.
  • Væksthusene viser plantelivet i forskellige klimazoner. Nyd udsigten fra tårnet i det nye Tropehus og se udstillingen ’Natur’, som fortæller om vores brug og forbrug af naturen. Gratis entre.
  • AU Foulum ved Viborg huser Aarhus Universitets forskning i fødevarer og landbrug. Følg forskningen på tætteste hold!
Aros-guidede-ture-byvandringer-Aarhus
De gratis glæder

Når studieturen skal holde et stramt budget, er gratis glæder ikke at kimse ad. Mange steder er der gratis entre for børn under 18 år. Vi kender de listige tips og kan skrue en studietur sammen, som ikke vælter jeres budget.

Lad os få ideer sammen

Vi byder gerne ind med ideer til jeres studietur til Aarhus. Vi har også et godt overblik over de kulturelle arrangementer, der kan krydre jeres ophold og give jer rigtig gode fælles oplevelser.

Alt det praktiske med transport, billetter, forplejning undervejs osv. står vi for, så I kan koncentrere jer om fællesskabet og nyde turen. Vi møder jer gerne allerede på stationen eller i lufthavnen, og vi slipper jer først, når I tager hjem igen – forhåbentlig mange gode oplevelser rigere.

Ring og lad os få en snak – vi er på tlf. 26 16 13 33!