ØSTERSTUR TIL MORS

Natur og gastronomi

Østerssafari
Tilberedning af de indsamlede østers med lokal kok
Bådture på fjorden
Besøg på lokale muslingefarme
Foredrag og rundvisning på Dansk Skaldyrscenter

Fra Fjord til Bord

Dansk Skaldyrscenter danner rammerne for den ultimative mad- og naturoplevelse.

Arrangementet begynder med rundvisning på Dansk Skaldyrcenter. Vi ser hvordan man ”dyrker” østers, hummer, muslinger og tang og hører, hvorfor det er sundt at spise skaldyr.

Herefter går turen ud i formidlingscenterets køkken.

Her har kokken allerede tilberedt nogle lækre små retter med muslinger eller andre skaldyr, hvortil der er spændende tilbehør – måske skal du smage tang fra Limfjorden for første gang?

Kokken vil også give dig mange nye ideer til, hvordan skaldyr kan tilberedes. Så kom, smag, duft og spørg.

Overnatning

  • Sallingsund Færgekro
  • Hotel Pakhuset