HOTELLER OG TRANSPORT

Vi sørger for hele oplevelsen!

Hos Aarhus Group Tours har vi mange samarbejdspartnere og sammen med dem sørger vi for at i får den bedste helhedsoplevelse ved at booke gennem os. Vi kan sørge for både aktiviteter, guidede ture, overnatning og transport til og fra lufthavnen eller på jeres guidede tur, således i ikke behøver tænke på andet end at nyde jeres ophold.

I Aarhus kan i blandt andet vælge at kombinere jeres ophold i Aarhus med en overnatning på en af nedenstående hoteller.

Hotel Royal

På Hotel Royal har de ikke bare værelser – de har oplevelser!

Alle Hotel Royals værelser emmer af hygge og luksus. Fra du træder ind af døren møder den royale ”feeling” dig, samtidig med at du omfavnes af varme og stemningsfuld atmosfære.

WakeUp Hotel

Hotel i Aarhus med billige priser, lækkert design og central beliggenhed

Wakeup Aarhus ligger midt i centrum på hjørnet af M.P. Bruuns Gade og Jægergårdsgade, hvor du finder Bruun’s Galleri som nabo og Aarhus hovedbanegård lige om hjørnet. Den centrale beliggenhed gør det nemt og bekvemt at overnatte i Danmarks næststørste by, hvor du er tæt på både kulturoplevelser, shopping og lækre madsteder.

Wakeup Aarhus, M. P. Bruuns Gade måler sig med en 3-4-stjernet hoteloplevelse, men ligger prismæssigt på et 2-stjernet niveau.

Hotel Årslev Kro

På Hotel Årslev Kro kan du få opladet din energi. Oplev følelsen af at være på landet og alligevel være tæt på Aarhus med alle de kulturelle oplevelser og attraktioner, som byen byder på.

Comwell Hotel

Comwell x HAY – Et designhotel i Aarhus

Med visionen om at skabe et vaskeægte designhotel er Comwell Aarhus indgået i et banebrydende samarbejde med det danske designhus HAY. Den internationalt anerkendte møbel- og interiørproducent har designet alt fra gulvtæpper og tapeter specielt til Comwell Aarhus, ligesom HAYs velkendte designmøbler pryder hele huset. Resultatet er en unik og designfuldendt indretning, som ikke findes andre steder i Danmark.

Helnan Marselis Hotel

Med en fabelagtig udsigt ud over Aarhus bugten, direkte adgang til stranden og med Marselisskoven som nabo, har Helnan Marselis Hotel den mest unikke placering i Aarhus. Værelserne, hvor de fleste er med havudsigt, byder på ro og terapi og du kan falde i søvn til bølgeskvulp og vågne op til den smukkeste solopgang.