AarhusGuiderne

AarhusGuiderne er byens autoriserede guider og arbejder til daglig med at levendegøre byens historie for både danske og udenlandske gæster. I mere end 60 år har AarhusGuiderne vist alt fra krydstogtsturister og skolebørn til erhvervsfolk rundt i byen. AarhusGuiderne giver en grundig indføring i byens historie, men tegner også et billede af livet, som det leves i Vestdanmarks vækstcentrum i dag.

Med en guide kan man opleve Aarhus på en anderledes og personlig måde. Turenes temaer spænder vidt og dækker både byens historie, kunst, kultur og arkitektur. AarhusGuiderne guider også i andre dele af regionen og i resten af landet.

Alle AarhusGuider har alle gennemgået en grundig guideuddannelse, men har derudover vidt forskellig faglig baggrund. Fælles er interessen for at formidle den gode historie. Turene kan foregå på dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, russisk, svensk og norsk. 

Pr. 1. januar 2018 indledte to af turistområdets væsentlige aktører et tæt samarbejde – guideforeningen Aarhus Guiderne og incoming rejsebureauet Aarhus Tours.

Sammen opererer vi nu under navnet Aarhus Guides & Tours og tilbyder indenlandske som udenlandske turister en lang række unikke turistprodukter, services, pakker og 1. klasses turistoplevelser på et højt niveau i Aarhus og resten af Danmark.